Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Óriás betű és nagyméretű habbetű feliratot is készítenek?

Igen, készítünk nagy méretű feliratot és óriás habbetűket is.

Mi kell Önöknek az ajánlat adáshoz?

Lehetőség szerint küldje át részünkre, amit meg szeretne jeleníttetni (felirat szöveg, céges logó, egyéb forma). Írja le mekkora méretben szeretné hogy elkészüljön a felirata vagy logója. Segítség, ha a helyszínről fotót küld, mert ott látható a felület anyaga és méretei. Ha van már kialakult színvilága küldjön RAL kódot vagy írja meg a színek számát.

Miből készítik a habbetű feliratokat és a logókat?

Nikecell (XPS) anyagból. Hőállósága -65 C és +80 C hőmérsékletben megtartják eredeti formájukat. Egészséget- és környezetet károsító hatása nincs.

Térbeli logó készítés, egyedi megjelenés a mindennapokra

 

Térbeli logó készítés, egyedi megjelenés a mindennapokra

Már lassan mi is meglepődünk, mennyi minden csodálatos dolgot létre lehet hozni térbeli megjelenéssel. Ügyfeleink újra és újra szebb kivitelezési feladatokkal lepnek meg minket.

Megrendelőnk kérése az volt, hogy az elkészített 3d-s kockák közepébe A4-s képeket tudjanak tenni és azokat cserélni tudják. A 3d logó a térbeli kockákkal a tárgyalóba került felhelyezésre. Az ott folytatott tárgyalások alatt a térben kiemelkedő kockák közötti képek bemutatásra szolgálnak majd.

A tér kockák előlapi és oldal színe nem megegyező, ezzel is még feltűnőbb és kiemelkedőbb logót sikerült készítenünk. A váltakozó színekben pompázó habbetű logó nagyon szépre sikeredett és reméljük egy hosszan tartó boldog tulajdonosai lesznek megrendelőink.

vissza