Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

Lakberendezés 3D-ben. A képeket lecsererélik a térből kiálló designok

 

Lakberendezés 3D-ben. A képeket lecsererélik a térből kiálló designok

Egyik kivitelezésünk során, pont azon gondolkoztunk, hogy a belső terekben felhelyezett 3d-s designok, mennyire feldobják a tér arculatát. Annyira fedi az üres falakat a felrakott habbetűből készült logó, hogy kiegészítő tárgyként nem tűr maga mellett senkit.

Helyszíni kivitelezés során, nagyon sok esetben, már előre berendezett arculati színvilággal fogadnak minket. Az Arkconsulting irodájában is ez fogadott minket.

A tárgyalóba felhelyezett, térből kiálló 3d logó olyan szinten passzol a belső designhoz, mintha egybe került volna berendezésre a bútorokkal. De még a prospektus, a névjegykártya és egyéb céges arculati reklámtárgyak is fenomenálisan illenek a logóhoz.

Az üveg váza, a benne lévő növénnyel is jó látványt nyújt, kicsit belenyúl a természetes növényi világba. Felfelé törekvő levelecskéi, kissé megtörik az asztal és a 3d logó közti üres területet.

A beltereken elhelyezett dísztárgyakat, irodai bútorokat későbbiekben is hozzá igazíthatjuk a már felhelyezett habbetű feliratokhoz, ha változtatni szeretnénk az elrendezésen.

vissza