Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Világító feliratot is készítenek?

Igen készítünk. Szolgáltatásaink között szerepel az előre világító és a hátra világító felirat készítés.

Én is fel tudom helyezni a habbetű feliratot?

Igen. Az elkészült habbetű felirat, vagy más anyagból készült felirat mellé, kérésre és díj ellenében sablont biztosítunk, ami megkönnyíti a felirat felhelyezést.

Időtálló a habbetű felirat?

Igen. Az elkészített habbetű feliratok időtállósága 6-8 év. Az idő letelte után elég lehet az újrafestése, nem kell újra legyártatni.

Lakberendezés 3D-ben. A képeket lecsererélik a térből kiálló designok

 

Lakberendezés 3D-ben. A képeket lecsererélik a térből kiálló designok

Egyik kivitelezésünk során, pont azon gondolkoztunk, hogy a belső terekben felhelyezett 3d-s designok, mennyire feldobják a tér arculatát. Annyira fedi az üres falakat a felrakott habbetűből készült logó, hogy kiegészítő tárgyként nem tűr maga mellett senkit.

Helyszíni kivitelezés során, nagyon sok esetben, már előre berendezett arculati színvilággal fogadnak minket. Az Arkconsulting irodájában is ez fogadott minket.

A tárgyalóba felhelyezett, térből kiálló 3d logó olyan szinten passzol a belső designhoz, mintha egybe került volna berendezésre a bútorokkal. De még a prospektus, a névjegykártya és egyéb céges arculati reklámtárgyak is fenomenálisan illenek a logóhoz.

Az üveg váza, a benne lévő növénnyel is jó látványt nyújt, kicsit belenyúl a természetes növényi világba. Felfelé törekvő levelecskéi, kissé megtörik az asztal és a 3d logó közti üres területet.

A beltereken elhelyezett dísztárgyakat, irodai bútorokat későbbiekben is hozzá igazíthatjuk a már felhelyezett habbetű feliratokhoz, ha változtatni szeretnénk az elrendezésen.

vissza