Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

A Habbetű Hungary Kft. bármely oldalára való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket:

ADATVÉDELEM
 
A honlapon található bármiféle tartalom - szöveg, ábra, képanyag, dokumentum, információ, és azok vizuális megjelenítése, elrendezése – a Habbetű Hungary Kft. szellemi tulajdona, szerzői jogi oltalom alatt áll.

A Habbetű Hungary Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges a honlapon közzétett adatok, információk személyes használatot meghaladó mértékű felhasználása. Tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Az engedélyezett közzététel esetén minden esetben kérjük, forrásként a www.habbetu.hu hivatkozást, és a konkrét szerző nevét feltüntetni.

 
FELELŐSSÉG
 
A Habbetű Hungary Kft. honlapját minden látogató saját felelősségére használhatja. Mivel az interneten továbbított üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalmát módosíthatják, vagy elveszhet, ezért a Habbetű Hungary Kft. nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldalainak használatával összefüggésben keletkeznek.

A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Cégünk azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.