Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

Épület külső falára, épület felirat készítés

Épület homlokzati felirat. Ügyfelei ezt fogják legelsőnek észrevenni az épület felületén.

Az épület feliratozás kivitelezést oda sorojuk, amikor például nem egy épület részeként található üzletet feliratozunk, hanem maga az önálló épületre helyezzük fel e feliratokat.

Csarnok, telephely, közintézmény, logisztikai központ, ez mind nagyobb terjedelemmel rendelkezű épület. Ezekre az építményekre, munkáink során és tapasztalataink alapján látva, nagyobb terjedelmű betű feliratozás és logó készítés jön számításba.

Ezért ajánlunk szívesen olyan alapanyagokat, melyek hosszabb ideig viselik a kültéri időjárás viszontagságait. Menüpontukban írunk a kültéri habbetűkről, melyek  alkalmasak kültérre habbetű felirat és habbetű logó készítésre, egy bizonyos méretig.

A nagyobb méretű feliratok elkészítésére, tömör műanyagot és alumíniumot ajánlunk a projekt kivitelezéséhez.

Mit érdemes felhelyezni az épület külső falára?

Például közintézményeknél, a legjobb, ha egyszerűen ki van írva a megnevezés.

Itt nincs mese. A közintézményeknél, a felhelyezett feliratoknak homlokzaton, egyértelmű információt kell adni arról, hogy jó helyen járunk.

A közintézményre felhelyezett feliratokkal, mindenkinek információval szolgálunk, legyen az vállalkozó, tisztviselő, iskolás gyermek vagy éppen egy négytagú család és még sorolhatnánk.

Közintézményi feliratokkal látjuk el például a polgármesteri hivatalokat, szakiskolákat, rendelőket, melyek feliratát, a pontos megnevezéssel, méretarányosan készítünk el és szereljük az épület homlokzatára.

Segítünk a betűtípus választásban és a színek meghatározásában is, igény szerint. A szakszerű helyszíni felszerelést egész Magyarország területén végezzük, akár állványozással és kosaras autóból való felhelyezéssel.

orvosi rendelő épület felirat

épület felirat /ZÁNKA

iskola épület felirat

habbetű

községháza felirat

iskola felirat

Nagyobb telephellyel rendelkező vállalkozások részére ajánljuk. Csarnokra, épülete felületére céges logóját és nevét, de akár szolgáltatását is érdemes feltüntetni homlokzati feliratként.

A telephelyekre felhelyezett kültéri épület feliratokat, vállalkozásunk saját arculati betűtípussal és logójával jeleníthetjük meg, nagy méretben homlokzaton.

A nagyobb épületekhez nagyobb felirat dukál, már csak a méretarány betartását szem előtt tartva. Mivel nagyobb épületekről beszélünk, itt számításba kell venni milyen hosszú, széles és magas az épület. Mert egy logisztikai központ, ami mondjuk 2650 m2-s, nem biztos, hogy fel fog tűnni egy 100 cm széles és 25 cm magas habbetűből készül feliratozás, a jobb alsó sarokban az épületen.

Főbb telepítési helyei az épületen a feliratoknak homlokzaton. Az épület felső sávja, ablak közötti részek, épület sarkok, melyek jól látható helyen helyezkednek el. Ajánlatkéréskor, mikor elküldi az adatokat és ha fotót is csatol az űrlapban egy helyszíni képről, ahova a vállalkozás feliratát logóját tervezi, küldünk látványtervet, hogy milyen lesz amikor elkészül a kivitelezés.

Szívesen tanácsolunk méretet vállalkozása feliratának és logójának, hogy mekkora méretben legyen az épületen, igény szerint előzetes helyszíni felméréssel.

épület felirat

épület felirat

habbetű

épület felirat

épület felirat / Biatorbágy

épület felirat

épület felirat / BHS

épület felirat

Árajánlatkérés épület felirat készítésre - 1 munkanapon belül válaszolunk

HABBETU.HU | Árajánlatkérés

Kedves neve *:
Email cím, amire az ajánlatot küldjük *:
Telefonszám (nem kötelező):
Milyen reklám kivitelezésre szeretne ajánlatot kapni? *:
Mekkora hely áll rendelkezésre a feliratnak vagy logónak?:
Melyik településen lenne a szerelés?:
Bővebb leírás:
Melléklet csatolása (logó, kép, egyéb fájl küldése):
Kép 2:
Kép 3:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!