Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

A sávban felhelyezett 3d betűk nagyon szépen érvényesülnek beltéren

 

A sávban felhelyezett 3d betűk nagyon szépen érvényesülnek beltéren

Iroda átadás előtt, érdemes már előre megterveznünk, a beltéri dekorációk elhelyezkedését. Az itt bemutatott céges 3d-s logót recepciós pult mögé tervezték és felhelyezésére, a pult beépítése előtt került sor. Természetesen, a berendezési tárgyak beépítése után is felhelyezhetőek a 3d betűk és feliratok.

Az irodai színvilág meghatározása után, jöhet a tárgyalók és termek csinosítása. A bemutatott referenciába a falat zöldre festették és egy nem túl erős, de mégis látványos sávot festettek, a mennyezettől lefele kb. 50 cm-re. Mivel a háttér fal szín és a sáv eltérő színvilágot kapott a benne felhelyezendő habbetű felirat is olyan színezéssel került le gyártásra ami feltűnő, de nem harsány.

A céges logókat mindig olyan helyre érdemes kiviteleztetni, ahol az ügyfelek szinte rögtön pillantást vethetnek rá. A recepciós pult mögé felhelyezett 3d logó, egy elég nagy terjedelmű falon foglal helyet. De mivel olyan látványosak ezek a 3d feliratok, más beltéri dekorációra egyáltalán nincs szükség a továbbiakban arra a felületre.

Összefoglalva, ha van lehetőségünk akkor előre tervezzük, vagy terveztessük meg belső tereink berendezésének stílusát, mert ebben az esetben, rá építhetünk a belső design terén. De ha később jut eszünkbe, hogy szeretnénk logónkat vagy szlogen feliratunkat megjeleníttetni, akkor sincs semmi probléma, hiszen pótolhatóak a későbbiekben is a beltéri világító betűk és 3d feliratok.

 

vissza