Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Én is fel tudom helyezni a habbetű feliratot?

Igen. Az elkészült habbetű felirat, vagy más anyagból készült felirat mellé, kérésre és díj ellenében sablont biztosítunk, ami megkönnyíti a felirat felhelyezést.

Iskolára szeretnénk feliratot Tatabányán, ott is végeznek ilyen jellegű munkát?

Az ország számos pontján készítünk és vitelezünk ki épület felirat felhelyezést. Így Tatabányán is.

Hogy adhatom le rendelésem?

Megrendelést elektronikus úton adhat le a habbetu@habbetu.hu e-mail címre, vagy űrlapunk kitöltésével.

A sávban felhelyezett 3d betűk nagyon szépen érvényesülnek beltéren

 

A sávban felhelyezett 3d betűk nagyon szépen érvényesülnek beltéren

Iroda átadás előtt, érdemes már előre megterveznünk, a beltéri dekorációk elhelyezkedését. Az itt bemutatott céges 3d-s logót recepciós pult mögé tervezték és felhelyezésére, a pult beépítése előtt került sor. Természetesen, a berendezési tárgyak beépítése után is felhelyezhetőek a 3d betűk és feliratok.

Az irodai színvilág meghatározása után, jöhet a tárgyalók és termek csinosítása. A bemutatott referenciába a falat zöldre festették és egy nem túl erős, de mégis látványos sávot festettek, a mennyezettől lefele kb. 50 cm-re. Mivel a háttér fal szín és a sáv eltérő színvilágot kapott a benne felhelyezendő habbetű felirat is olyan színezéssel került le gyártásra ami feltűnő, de nem harsány.

A céges logókat mindig olyan helyre érdemes kiviteleztetni, ahol az ügyfelek szinte rögtön pillantást vethetnek rá. A recepciós pult mögé felhelyezett 3d logó, egy elég nagy terjedelmű falon foglal helyet. De mivel olyan látványosak ezek a 3d feliratok, más beltéri dekorációra egyáltalán nincs szükség a továbbiakban arra a felületre.

Összefoglalva, ha van lehetőségünk akkor előre tervezzük, vagy terveztessük meg belső tereink berendezésének stílusát, mert ebben az esetben, rá építhetünk a belső design terén. De ha később jut eszünkbe, hogy szeretnénk logónkat vagy szlogen feliratunkat megjeleníttetni, akkor sincs semmi probléma, hiszen pótolhatóak a későbbiekben is a beltéri világító betűk és 3d feliratok.

 

vissza