Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

Irodába, tárgyalóba 3D habbetű logó készítés

A habbetűs feliratok és habbetű logók nagyon szép esztétikus látványt nyújtanak, falon a  recepciónál, iroda belső tereiben, tárgyaló teremben.

Üzletek belső tereibe, különböző helységekbe készítünk beltéri habbetű logókat.

Habbetű felirat, habbetű logó kivitelezés üzlet-bolt belső helységeibe.

habbetű logó

habbetű

Üzletünkben, a márka nevek mellett, saját vállalkozásunk habbetű logója is jól fog mutatni.

Tegyük egyértelművé vásárlóink számára, hogy jó helyen járnak. Akár divatáru, telefon bolt, étterem vállalkozásunk üzlethelysége, az oda belépő Ügyfelekben nyomot hagynak, az esztétikus habbetűből készült logók. Üzletünk kialakításakor, mindig marad akkora felület üresen hagyva, ahol egy szép habbetűből készült cég logó el fog férni.

Milyen méreteket javaslunk beltérre? Ez az adott üzlet beltéri felületétől függ. Azt mondjuk, hogy ne érezzük a nyomott hatást, hanem szellősen, mégis látványosan legyen kivitelezve vállalkozásunk logója.

Beltérre cégünk logóján kívül, ha érdemesnek találjuk, érdemes megjeleníteni temékeink logóját 3D- hatással. Egyrészt, így tájékoztatjuk vásárlóinkat hogy mit forgalmazunk, másrészt, a különböző termékek logója nagyon változatos színűek és feldobják a beltéri hangulatot. 

Irodába beltéri 3D-s felirat, habbetű logó készítés.

habbetű

habbetű

Irodánk belső helységeit vállalkozásunk logójával és cégünk szlogenjével is látványosabbá tehetjük habbetű logókkal.

Irodánk belső falait vállalkozásunk logójával, szlogennel, illusztrációkkal és minden olyan felirattal szépíthetjük 3D-s habbetűből, amit igazából mi szeretnénk. A cég logókat akár az ajtón belépve, rögtön jobbra el lehet helyezni, vagy az asztal mögötti fal felületre.

A habbetűből készült cég logókat általában szem magasságban érdemes installálni, a habbetű szlogen feliratok kerülhetnek kicsit feljebb is.

A logóknál egyértelmű, hogy vállalatunk arculati logója kerül a felületre habbetűből. A szlogen feliratok esetében pedig, valami inspiráló szöveget érdemes felhelyezni, mert gondoljunk csak bele, nap mint nap ezt fogjuk viszontlátni irodánk fal felületén. 

Habbetű logó készítés tárgyaló termekbe, előadó helységekbe.

habbetű

Itt születnek a legjobb döntések. Cégünk 3D-s emblémája nem is lehetne jobb helyen, mint tárgyaló termünk falán.

A tárgyaló termekbe vagy éppen az előadó helységekbe, nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy habbetű cég logónkkal betöltsük az üres felületeket.

Mindenképp jól látható helyre érdemes felhelyezni cég logónkat. Egy tárgyaló asztalnál ülve, lehetőleg mindenki rá lásson habbetű cég logónkra, amit szem magasságban érdemes felhelyezni. Vagy ha bemutató terembe szeretnénk a felhelyezését tegyük magunk mögé, hogy a hallgatók jól láthassák előadás közben habbetű logónkat.

Méretét tekintve a 3D cég logóknak, a javaslatunk az, hogy lehetőleg kivitelezés előtt mérjük fel a rendelkezésre álló felületet és a láthatósági viszonyokat, ahova érdemesnek találjuk logónk felhelyezését.

Igény szerint, helyszíni felméréssel segítséget nyújtunk.

Recepciónál kialakított fogadó helységek habbetű logózása, feliratozása.

habbetű

fém habbetű

A recepciónál kapják Ügyfeleink az első információkat, itt találkozhatnak elsőnek szembe vállalkozásunk logójával.

Az egyik legjobb reklámozási forma recepciós pultunk falai és a pult előlapi része. Habbetűből készült logónkat tehetjük a pult mögötti fal részre, de a pult elejére felhelyezett cég embléma is megfelelő információt fog sugalni.

Amikor az Ügyfél belép az ajtón, rögtön logónkkal fog szembe találkozni és egyértelművé válik, hogy a recepciónál van, tehát itt kell informálódni. Valahogy a 3D-s logók nagyon illenek a recepciós helységekbe.

A falakra helyezhetünk habbetűből készült esztétikus 3D-s logókat. A pult elejére, érdemes meg fontolni mennyire lehet sérülékeny logónk, ha netán bele akadna Ügyfelünk. Erre a megoldásra, a plexi betűk menüpontban térünk ki, ahol a feliratokat és logókat, erősen igénybe vett helyekre ajánljuk.

Árajánlatkérés beltéri habbetű feliratra, habbetű logóra - 1 munkanapon belül válaszolunk

HABBETU.HU | Árajánlatkérés

Kedves neve *:
Email cím, amire az ajánlatot küldjük *:
Telefonszám (nem kötelező):
Milyen reklám kivitelezésre szeretne ajánlatot kapni? *:
Mekkora hely áll rendelkezésre a feliratnak vagy logónak?:
Melyik településen lenne a szerelés?:
Bővebb leírás:
Melléklet csatolása (logó, kép, egyéb fájl küldése):
Kép 2:
Kép 3:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!