Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Mi kell Önöknek az ajánlat adáshoz?

Lehetőség szerint küldje át részünkre, amit meg szeretne jeleníttetni (felirat szöveg, céges logó, egyéb forma). Írja le mekkora méretben szeretné hogy elkészüljön a felirata vagy logója. Segítség, ha a helyszínről fotót küld, mert ott látható a felület anyaga és méretei. Ha van már kialakult színvilága küldjön RAL kódot vagy írja meg a színek számát.

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Iskolára szeretnénk feliratot Tatabányán, ott is végeznek ilyen jellegű munkát?

Az ország számos pontján készítünk és vitelezünk ki épület felirat felhelyezést. Így Tatabányán is.

Színátmenetes 3d cég logó készítés nyomtatóba töltve

 

Színátmenetes 3d cég logó készítés nyomtatóba töltve

A színátmenet készítése odafigyelést igényel és nagy technikai munkát. A leadott anyagnak ugyanúgy kell kinéznie, mint a céges arculati színvilágnak névjegykártyán vagy prospektuson. A reklámanyagokon nagyítottunk kicsit és elkészítettük 3d-be.

A grafikai megoldások között egyre elterjedtebb a színátmenetes logó készítés. Nem is csoda, hiszen a mai korszerű technikákkal már elő lehet állítani a logókon a színátmenetet úgy, hogy az élethű szerű hatást keltsen és fokozatosan, precíz átmenettel váltakozzanak a színek.

Az IMG SOLUTION logója is így készült el 3d-ben beltérre. Az iroda bővítés során egy nagy tágas térbe került felhelyezésre a habbetűből készült cég logó. Mivel elég nagy ablakok vannak és csak úgy ömlik be a fény, a logó nagyon szépen érvényesül a világos tágas irodában.

A beltéren felszerelt térbeli logókat általában szem magasságban érdemes felhelyeztetni, mert a térben a szem hamarabb érzékeli a pásztázás során.

vissza