Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Későbbiekben eltávolítható a felirat?

Igen. A kültéri habbetű felirat és a beltéri habbetű felirat is áthelyezhető és el is távolítható.

Óriás betű és nagyméretű habbetű feliratot is készítenek?

Igen, készítünk nagy méretű feliratot és óriás habbetűket is.

Plasztikus felirat, műanyag plexi betű készítés

Plasztikus felirat a kényes helyekre igényesen

A plasztikus feliratokat mint tömör műanyag ajánljuk olyan helyekre, elsősorban beltér, ahol igényes felirat megjelenítését szeretné, de kevésbé sérülékeny kivitelben.

A plasztikus anyagból készített plexi betű, nagyon szép kivitelű eljárás, ráadásul kevésbé sérülékeny.

Ajánlott a felhelyezés szűkebb tér, zárt terem, vagy egyéb olyan helyek ahol szeretne felirat megjelenést, de könnyebben hozzáférhetnek vagy esetleg el haladnak mellette. Például van egy pult a recepción és a recepciós kolléga fogadja az ügyfeleket. A pult alsó részén található a plexi betű szépen felhelyezve. Ebben az esetben nem gond ha kuncsaft hozzáér a térdével a plexi betűnkhöz, mert nem fog sérülni.

Térbeli megjelenése nem olyan kiálló mint a habbetű felirat esetében, tehát elsodorni vagy leverni sem fogják mondjuk szűkebb folyosó falára felhelyezve. Ajánlott vastagság plexi felirat esetében 3-8 mm.

A plasztikus felirat színezése por fújással történik, míg a plexi betű esetében vagy direkt színű plexiből kerül kivágásra a betű, illetve fólia bevonással tudjuk legyártani a megfelelő színt.

Plexiből készülhet felirat és logó is

Rendkívül elegáns, nagyon igényes és esztétikus a víztiszta plexi. Ahány felirat annyi egyedi megjelenés. Az óceán lenyűgöző szépségét és a hullámok erejét rejtettük a víztiszta plexi betűkbe.

Valóságosan mini méretek vághatóak a plexi anyagból úgy, hogy külalakjuk az apró méretekben is kivihetőek. Logó, felirat, ábra, forma, alakzat, kiírás, információs szöveg, szlogen kiírása lehetséges a lézerrel megmunkált plexi anyagból.

A Front előlap bevonás fólia színezett kivitel és egyéb speciális dekor fóliából történhet. Ilyen például a króm, szál csiszolt, alumínium, arany, ezüst színek.

plexi betűRecepciós pultra felhelyezett víztiszta plexi betűk, szál húzott fémhatású dekor fóliával borítva a betűk front része.

A plasztikus anyag kültéren és beltéren is állja a sarat

Az elkészített és felhelyezett plasztikus felirat, akár tömör műanyag betű lesz a végeredmény vagy plexi betű kerül kihelyezésre, a beltér és a kültéri felhelyezés is megfelelő otthon lesz számára.

Hova ajánlják a plasztikus plexi betűket?

Kültér megjelenés esetében, ahol mind önállóan is kerülhet az építmény, létesítmény, homlokzat vagy egyéb kültéri helyek megjelenő információs felirataként, akár világító betű kialakítással is. Beltér reprezentációnál iroda helység, tárgyaló terem, értekezlet szoba, várakozó folyosó, recepciós pult, tréning szobákba.

Természetesen minden olyan beltéri helyre ahol megfelelő és alkalmas terület áll rendelkezésünkre és az elkészült cég logó, plexi felirat jól és kiemelkedően észrevehető.
evopro plasztikus felirat

 

Plasztikus és plexi betű bemutató képek

 

Plasztikus és plexi betű árajánlat kérés

HABBETU.HU | Árajánlat kérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet árajánlatot szolgáltatásainkról. Töltse ki és küldje be hozzánk.

Kedves neve *:
E-mail címe (amire válaszolunk) *:
Telefonszám (nem kötelező):
Milyen reklám kivitelezésre szeretne ajánlatot kapni?:
Mekkora hely áll rendelkezésre a feliratnak vagy logónak?:
Település név (ahova a felhelyezést szeretné):
Bővebb leírás (írd le pár szóban az elképzelésedet):
Melléklet csatolása (itt küldheti el részünkre logóját vagy amit megszeretne jeleníttetni):
Kép 2:
Kép 3:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!