Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Mennyi idő alatt készül el a felirat?

Általános feliratoknál 7 munkanapon belül. (20-30 cm magasak, kb. 2-3 nm) Nagyobb feliratok esetében 10-12 munkanapon belül. (80-100 cm, kb. 5-10 nm)

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Az ajánlat adás ingyenes?

Igen. Az egyénre szabott ajánlatunk teljes mértékben díjmentes.

Kültéri habbetű feliratozás

A kültérre készített és felszerelt habbetűk, a térbeli megjelenéssel egy kis 3D-s érzést visznek a látvány világba. Kültéri habbetű típusokból szeretnénk pár verziót bemutatni.

A kültéri habbetűkkel cégünk nevét, logóját, tevékenységünket is megjeleníthetjük. Vastagsága, nagysága és színe határozza meg látványosságát.

habbetű

 

                                          A habbetű megjelenésével kapcsolatban, ha nincs konkrét elképzelése akár a méretét illetően, vagy hogy a betűk vastagsága mennyire álljon ki a térbe, netán milyen színűek legyenek a kültéri feliratok, segítünk.

habbetű

A kültéri habbetű feliratok rögzítése előtt célszerű egyeztetni, hova kerülnek a betűk. De erre valószínű rá kérdezünk menet közben.

habbetű

habbetű

habbetű