Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

Világító felirat, világító reklámok gyártása

A világító reklámokkal vállalkozásunk logóját, feliratát, betűit, látványosabb reklámozási megoldással tudjuk megjeleníteni.

világító reklám

A világító reklámokat igény szerint szereljük és üzembe helyezzük, teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

világító betű

világító logó

A hagyományos világító reklám egyike, a még mindig nagy sikernek örvendő világító doboz.

világító doboz

világító doboz

A világító dobozok még mindi nagy sikernek számítanak, a led betűk és dobozbetűk mellett...hisz tudjuk, ez olyan mint a gyufa és az öngyújtó.

A világító dobozok, (benne is van a nevében), általában doboz formában készülnek. A doboz anyaga alumínium, ami rendkívül jól viseli a kültéri időjárást. Alakjuk sok féle lehet. Téglalap, kocka, ovális, háromszög, persze egyedi forma is kialakítható a világító dobozoknak, de erről majd az aluímnium betűk megmunkálásánál kitérünk.

A világításukat mi leddel szereljük be, fénycsövet ritka esetekben használunk. Vannak régi fényreklámok, világító táblák, amit még 10-12 éve készítettünk, a jelenlegi tulajdonos nem szeretne új világító reklámot gyártatni, ezekben az esetekben, fénycsöveket cserélünk.

A grafika hordozója, ugye amire a grafika kerül, plexi és feszített ponyva. Nagy méretű világító doboz esetében pl; 4x1 méteres a világító dobozunk, feszített ponyvás eljárást alkalmazunk. Kisebb méretekben a plexi tökéletes megoldás, amire a grafika kerül.

A világító reklámok grafikai megjelenítése kültéri nyomtatással, vagy kültéri fólia felhasználással történik. Ha összetettebb a grafika, nyomtatjuk, ha betűkből és egyszerűbb logókból áll, amit meg tudunk oldani fólia vágással, azzal készítjük el.

A sláger, az indirekt világító betű és világító felirat távtartással készítve.

világító betű

világító felirat

világító betű

világító betű

világító betű

világító betű

világító betű

világító felirat

Ha világító reklámunkat külön álló betűnként szeretnénk megjeleníteni, jó választás az indirekt betű reklám

Az indirekt világítású reklámokat több féle anyagból gyártjuk. Az Ügyfél választhat, hogy tömör műanyagból vagy alumíniumból készítsük el világító betűit. Ugye ez költség szempontjából sem mindegy. Ebben a tanácsadásban segítségére leszünk.

Kisebb betűknél, a tömör műanyagot ajánljuk, aminek a hátulját bemarva, a kimart részbe led világítást helyezünk és plexi lappal lezárjuk a betűk hátulját.

Nagyobb betűk és feliratok esetében, alumínium betűket ajánlunk. Az alumínium megmunkálása során betű testeket hajlítunk (léghajlító:), a megmunkált betűk hátuljába helyezzük a led fényforrást. Ugyanez a helyzet a világító logóknál is, mint az előbb leírtakban.

Az elkészült indirekt világító betűket szerelhetjük közvetlen a felületre távtartással. Mint a PLANTOMIME referenciánk. Ha nincs rá mód, hogy a távtartókat egyesével a falba rögzítsük és átkábelezzünk a 80 cm vastag falon, akkor alaptáblát javaslunk a betűk és logók mögé. Így alaptáblásan kerül felhelyezésre a világító reklám. Mint fenn a képen a THE HIVE.

A világító betűk beltéren is látványos megjelenést adnak üzletek belső falain, irodába, tárgyaló helységbe.

világító logó

világító logó
világító logó

világító betű

világító logó

világító betű

Ha beltérre, világító betűkből kéri cég logóját, például falra szerelve, üzlete belső tereiben is remek hangulatot fognak teremteni, a világítással ellátott feliratok.

A megjelenítési eljárás ugyanaz mint a kültérre helyezett világító indirekt betűknél. Azonban mivel többször kerülhet kialakításra a belső berendezése üzletünknek (falak bontása, új vezetékelés kialakítása, áram elosztás), lehetőség szerint ha van rá mód, előre alakítsuk ki a helyét világító betűink részére.

Nos igen, a beruházó cég nem az első gondolatai közt fog szerepelni hogy hol lesz a világító reklám a falon. De ha tehetjük, akkor érdemes előre eltervezni reklámunk helyét. Utólag sincs gond, meg lehet oldani a vezetékelést és a világító reklám felhelyezését is.

 

Intarziás világító reklám megoldások, ha egy kicsit más megvilágításban szeretnénk reklámunkat.

intarziás világító reklám

intarziás világító reklám

intarziás reklám

intarziás reklám

Az intarziás világító reklámoknál, inkább finomabb megoldással nyúlunk a reklámhoz. Nagyon szép betűket és logókat lehet megjeleníteni ezzel a megoldással.

Olyan megjelenésekhez ajánljuk az intarzia reklámokat, ahol nem különálló táv tartott betűket vagy egyben világító dobozt szeretnénk megjeleníttetni. Az intarziás eljárás során, lehetőség van, nagyon vékony feliratokat, logókat, kontúrokat is megjeleníteni világítással.

A megvilágított logók eleje és oldala is lehet más színű megvilágítással alkalmazni. Szerelésük alaptáblával együtt kerül kivitelezésre, tehát nem kell a falat befúrkálni sok helyen, mint a távtartott világító betűknél, amikor egyesével kerülnek a betűk felhelyezésre.

Világító dobozbetűk, azaz, a dobozba zárt gyönyőrűség.

dobozbetű

dobozbetű

dobozbetű

dobozbetű

dobozbetűk

dobozbetűk

A dobozbetűk nagyon nagy önállósággal rendelkeznek, egyedi megjelenésük miatt. Külön, zárt, doboz eljárással készülnek minden egyes betűi, belső led világítással szerelve.

A világító doboz betűket alumíniumból és plexiből készítjük. Az alumínium dobozokat, a megfelelő magassággal-szélességgel és mélységgel legyártva kapjuk meg a kívánt doboz formát.

A dobozok belsejébe led fénytechnikát szerelünk és a front lapját a betűknek, plexivel borítjuk be. Az átvilágítás a betűk elejéből fog történni, amik különböző színűek lehetnek. Vagy gyári színezésű plexit használunk, vagy fóliával húzzuk be a plexi lapokat a betű elején, a kért színre.

Lehetőség van olyan dobozbetű gyártásra is, ahol a betűk teljes világítást kapnak. Tehát tömören leírva, minden oldala világít a betűnek.

Árajánlatkérés világító felirat készítésre - 1 munkanapon belül válaszolunk

HABBETU.HU | Árajánlatkérés

Kedves neve *:
Email cím, amire az ajánlatot küldjük *:
Telefonszám (nem kötelező):
Milyen reklám kivitelezésre szeretne ajánlatot kapni? *:
Mekkora hely áll rendelkezésre a feliratnak vagy logónak?:
Melyik településen lenne a szerelés?:
Bővebb leírás:
Melléklet csatolása (logó, kép, egyéb fájl küldése):
Kép 2:
Kép 3:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!