3D HABBETŰ • Világító FELIRAT • ÓRIÁS betű

habbetu@habbetu.hu • 3D habbetűket készítünk és reklám feliratokat gyártunk Budapesten • Telefon: +36 20 886 49 31

Habszivacs betű készítés, hungarocell betű, karton betűk. Most akkor melyik?

 

Habszivacs betű készítés, hungarocell betű, karton betűk. Most akkor melyik?

Hétköznapi nyelven hívjuk a 3d feliratokból készült betűket, habszivacs betűnek vagy habkarton betűnek. Vagy mégsem? A kültéri és beltéri betűket hungarocellből is el lehet készíteni, de ha szép felületű betűket szeretnénk kapni, akkor az arra alkalmas sima felületű anyagot válasszuk.

A habkartonokból általában dekorációs anyagokat készítünk, amikre rá lehet tenni reklámgrafikát vagy más egyéb dekorációs anyagot. Önmagában a habkarton anyagból nem készítünk betűket, mert az anyagnak a front része papír alapanyagú, a belseje meg szivacs, kültérre például alkalmatlan. Beltéren elképzelhető hogy felhasználható rövid idejű habkarton betű designra.

Hungarocell betűket olyan helyekre ajánlunk, ahol a kampány rövid jellegű. A hungarocell struktúrája szemcsés és nagy méretű gyöngyöződés miatt, nem túl esztétikus látvány. De ha nem közeli reklámozásra használjuk akkor elfogadható. De a hátránya meg is fordítható abból a szempontból, mintha direkt lenne ilyen a felülete és megfelelő színezéssel egyedivé tehetjük.

vissza