Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Az ajánlat adás ingyenes?

Igen. Az egyénre szabott ajánlatunk teljes mértékben díjmentes.

Milyen színben tudják elkészíteni a feliratomat?

A habbetű feliratok színezését a RAL színskálában található kódok (számok) alapján festjük. Kérjük RAL kódot küldjön a megfelelő szín megjelenéséhez.

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Elő tetőre felhelyezett színes habbetű felirat Lőrincin

 

Elő tetőre felhelyezett színes habbetű felirat Lőrincin

A habbetűből készült feliratok és céges logók fém lemezre is felhelyezhetőek, a megfelelő és alapos felület tisztítás után. A sík felületeken, a felirat csere a későbbiekben (ha sor kerülne rá) könnyedén cserélhető.

A bejárat feletti részek, ahol kiugró felületünk van (pl; elő tető) jó és hasznos felület lehet a térbeli 3d-s feliratok részére. Helyezhetünk fel például cég nevet, céges logót és akár üdvözlő szöveget is.

Helyszíni felmérésnél hagyjunk a felhelyezés előtt feliratunknak minden irányból szellősen helyet hogy ne olvadjon a szövegünk egybe és olvasható maradjon.

Ha több kiugró felülettel rendelkezünk és megvan hozzá az adott elhelyezkedési felületünk, (több irányból látható) helyezzünk minden irányba figyelemfelkeltő feliratokat és cég logókat, amit akár habbetűből de keményebb plasztikus anyagból is készíttethetünk.

vissza