• ÚJ BETŰKET KÉSZÍTÜNK

  ÚJ BETŰKET KÉSZÍTÜNK

 • Az ÓRIÁS BETŰKET szerkezet készen szállítjuk és telepítjük a kért határidőre

  Az ÓRIÁS BETŰKET szerkezet készen szállítjuk és telepítjük a kért határidőre

  Mindegy mielőtt áll! Rendezvény vagy cég átadás, számos megoldással segítjük. Mutassa meg szolgáltatását 3d-ben.

  Megnézem
 • Cége logója, szolgáltatása, üzlete felületén világítóbetűkben is szépen fognak mutatni

  Cége logója, szolgáltatása, üzlete felületén világítóbetűkben is szépen fognak mutatni

  Üzletek, kültéri és beltéri világító feliratok, világítós reklámok készítése.

  Érdekelnek a világítós betűk
 • Irodája belső tereit, látványos 3D-s elemekkel, cég logójával teheti szebbé

  Irodája belső tereit, látványos 3D-s elemekkel, cég logójával teheti szebbé

  Habbetű kivitelezés irodaház, tárgyaló, előadó terem, recepció pulthoz.

  Habbetűből szeretnék logót
 • Épülete homlokzatára kis -és nagy méretben is felhelyezzük feliratát és vállalkozásának logóját

  Épülete homlokzatára kis -és nagy méretben is felhelyezzük feliratát és vállalkozásának logóját

  Ipari telephely csarnok nagy méretű épület felirat készítés 3D-be, óriás betű gyártás és felhelyezés. Épület homlokzat felirat.

  Épület feliratozást szeretnék

Óriás betű, ÜDVÖZLŐ felirat, SELFIE pont BETŰK

Jó hírünk van! Több ÓRIÁS betűtípust gyártunk. Akár rendezvényre mozgatható konzolokon vagy fixen szeretné betonban látni az óriás betűket, megoldjuk a gyártását és telepítését is a kiválasztott helyszínen.

Óriás betű készítés előadásokra, színpadra kivitelezve, szétszerelhető konzollal.

óriás betű

óriás betű

 

Óriás betűnket színpadra emelve tarthatunk előadást közönségünknek.

Előadásaink alkalmával emlékszünk, elég volt egy zászló, vagy egy kifeszített nyomtatott molinó cégünk reklámozására. A mai technikával lehetőségünk van cégünk nevét, tevékenységünket megjeleníteni óriás betűkben. Ebben tudunk segítséget nyújtani.

Az óriás betűket kimondottan céges rendezvényekre gyártjuk, színpadra előkészítve. Segítséget nyújtunk mekkora mérete legyen az óriás betűknek, óriás logóknak. A betűk színeit, mindig a cég arculati színekben készítjük, de természetesen javaslunk is szívesen, milyen színt érdemes megjeleníttetni, hogy az óriás betű valóban látható legyen a színpadon.

Tartó lábakkal és konzolra szerelve gyártjuk őket, ezzel meggátolva az óriás betűk felborulását, dőlését. Az óriás betűk gyártásán kívül, vállaljuk a betűk kiszállítását és helyszíni összeszerelését is.

Selfie pont ÓRIÁS betű készítés, pont oda, ahová szeretné.

óriás betű

óriás betű

Az óriás betűkből kivitelezett szelfi (selfie) pontok nagyon népszerűek manapság.

Az óriás betűkből álló szelfi potokhoz legyártott óriás betűknél, figyelembe kell venni, milyen célt fognak szolgálni betűink.

Elsősorban nem arra gondolunk, hogy a Balaton parton fog állni és vizes lesz (de természetesen, vízálló óriás betűket gyártunk). Inkább arra, hogy a látogatók és a fotózkodni vágyók, milyen terhelésnek teszik ki az óriás betűket. Nagyon szeretnek például a betűk szárai közé ülni, az óriás betűkre támaszkodva lőni egy szép fotót, vagy éppen a betűk tetejére állni.

Erre a megoldásra kínáljuk azokat az óriás betűinket, melyek ilyen kültéri terhelésnek ellenállnak.

A honlapon tovább görgetve, fogunk látni több megoldási javaslatot is, milyen óriás betűket ajánlunk és hova. De ha a szelfi pontunknál felállított óriás betű pont azt a célt fogja szolgálni, hogy erősen igénybe lesz véve, akkor mindenképpen ajánlott az erős szerkezetű óriás betű kivitel. Ilyen például, a hello LELLE óriás betűi.

Rendezvényre, fesztiválra, óriás betű készítés. Óriás betűk hordozható változatokban, rendezvényről-rendezvényre!

óriás betű

óriás betű

A rendezvények és fesztiválok hangulatát, óriás betűkkel kellőképpen fokozhatjuk.

Egy jól megszervezett buli, egy jó hangulati rendezvényről nem hiányozhat az óriás betű. Itt aztán, csak a fantáziánk szabhat határt, mit akarunk megjeleníteni óriási méretben. Legyen az Burn logó óriás betűből vagy hello rendezvény felirat, mindegyik látványos lesz. A látogatók, pedig előszeretettel keresik azokat a rendezvényeket ahol óriás betű is található.

Az óriás betűk felállíthatóak a rendezvény bejáratánál és a központi belső helyeken is. Például fröccs sátornál, színpad előtt, vagy éppen a tábortűz mellett is.

Több megoldásunk is van óriás betű készítésre, melyeket rendezvényekre készítünk. Ajánlatkéréskor, mindenképpen érdemes beleírni az űrlapba, hogy milyen időszakra és milyen alkalomból vennénk igénybe az óriás betűket.

Óriás üdvözlő betű készítés. Üdvözletünket köszönni fogják.

óriás betű

óriás betű

Hello település, hello város óriás betűkből. Nincs szebb, amikor a település lakosságát és az oda látogatókat, üdvözlő óriás felirattal köszöntjük.

Anno, mikor még az információ táblák világában tevékenykedtünk, az volt a trendi, hogy az üdvözlő feliratok a táblán jelentek meg. Ma már részben hagyományát múlta ez a fajta üdvözlő megjelenítés és előtérbe kerültek az óriás üdvözlő feliratok.

Célunk egyértelmű. Olyan óriás üdvözlő betűk gyártása, melyek minden tekintetben üdvözlést közölnek. Többféle megszólítással köszönthetjük a közönséget: hello, szia, üdvözlünk, maradj velem, jó szerencsét, viszlát, visszavárunk. Ezek az üdvözlések mind frappánsak és elérik céljukat.

Milyen anyagot javaslunk az üdvözlő óriás feliratokhoz? Ugye ezeket a betűket nem 2-3 napra szeretnénk kitenni közterületre vagy éppen parkba, hanem évekre. Szívesen adunk tájékoztatást anyag javaslatra, elérhetőségeinken.

Település név óriás betű készítés. Tegyük településünket láthatóvá.

óriás betű

óriás betű

Az óriás betűkből elkészített település név, településünk cégtáblája.

A település nevek elkészítésénél nagy mértéket fordítunk arra, hogy a kiírt felirat anyag felhasználása során kizárólag fém megmunkálást alkalmazzunk. Persze műanyagot is felhasználhatunk az óriás település betűknek, de azt inkább strandra és egyéb rendezvényekre ajánljuk. Mivel ezek a település feliratok olyan környezetbe kerülnek installálásra, ahol a megjelenési és esztétikai forma nagyon fontos, (és szembetűnő).

A gyártás során vízálló és rozsdamentes anyagot használunk, a betűk külső bevonatát és színét színterezéssel érjük el. Felülete szép és egyenletes lesz.

Kültéri kivitelezésük és helyre állításuk történhet konzolon és beton ágyba helyezve. Lehetőség van arra is, hogy a település feliratokat, zárt, burkolt fém dobozba helyezzük, így az alja, amin a betűtestek fekszenek, nem lesz látható.

Cég logó készítés óriás betűkből. Óriás logó, melyet nem lehet nem észrevenni.

óriás betű

óriás betű

Az óriás névjegykártya nem fér el a zsebünkben, de üzletünk előtt igen.

Vállalkozásunk logóját már megjeleníthetjük óriás betűkben is, óriás cég logó formájában. Megjelenését tekintve igen méretes és látványos. Olyan helyekre ajánljuk az óriás logókat, ahol kellő hellyel rendelkezünk és jól belátható a tér. Lehet fixen telepíteni az adott területre, vagy más megoldásként hordozható szerkezetbe építeni és magunkkal vinni akár bemutatókra, céges rendezvényekre.

Színezésük festéssel és színterezéssel történik, RAL színskála szerinti kódokból.

Az óriás cég logónk látványosságát tovább  fokozhatjuk külső vagy belső világítással. Külső világításként, a szerkezethez gyártott eltartó konzolokkal lehetséges, led reflektorokkal meg világítva. Belső világításra led modulokat használunk, így világíthat az előlapja és a hátulja is betűnknek.

Az óriás logók szállításáról és üzembe helyezéséről gondoskodunk, igény szerint.

 

Árajánlatkérés óriás betű készítésre - 1 munkanapon belül válaszolunk

HABBETU.HU | Óriás betű - Árajánlatkérés

Kedves neve *:
Email cím, amire az ajánlatot küldjük *:
Telefonszám (kitöltése nem kötelező):
Melyik kivitelezésre küldjük az ajánlatot? *:
Mi lenne a felirat? (pl; LOVE):
Óriás betű magasság (centiméterben kérjük megadni) *:
Óriás betű vastagság *:
Település név (ahova szállítani kell) *:
Fájl csatolása:
Kép 2:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


Friss munkáinkból

Kültéri habbetű felirat készítés homlokzatra Vecsésen

Vecsésen került kivitelezésre, az új Mentőállomás …

Nagyméretű betű készítés habbetűből, cég reklám feliratként

A könnyített típusú nagyméretű óriásbetűket, …