Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Időtálló a habbetű felirat?

Igen. Az elkészített habbetű feliratok időtállósága 6-8 év. Az idő letelte után elég lehet az újrafestése, nem kell újra legyártatni.

Logómat szeretném habbetűből, el tudják készíteni?

Természetesen. Számtalan logó formát készítünk, ide tartozik a cég logó, márka logó és egyéb megjelenésű logók készítése is.

Fa reklámtábla alapra ragasztott plasztikus betű és logó készítés

 

Fa reklámtábla alapra ragasztott plasztikus betű és logó készítés

3d betűnket és logónkat nem csak közvetlenül falra vagy homlokzatra helyezhetjük fel. Szolgálhat alapul műanyag reklámtábla és fából készült reklámtábla alapanyag is. Számos háttér alapanyag jöhet még szóba: fém lemez, üveg, pala, vagy egyéb szövet anyagok is.

Kesztölcön jártunk a Kesztölci Borháznál. Itt nem csak bor kóstolásra van lehetőség, hanem meg is szállhatunk egy kimerítő nap után, vagy éppen szálláshelyet foglalhatunk egész hétre. Gyönyörű a környezet, a turisztika pedig fellendülőben van.

A feladatunk az volt, hogy egy meglévő fa reklámtáblára helyezzük fel a Kesztölci Borház logóját és a Kostel Borház logóját. Mivel a fa alaptábla is natúr színekben készült el, a 3d logó és a felirat is fekete színben készült el.

Ezekben a megbízásokban nem csak az az óriási lehetőség hogy egy munkát az ember kivitelez, hanem gyönyörű tájakon jár és emberekkel ismerkedhet meg.

Ha te is szeretnéd logódat megjeleníteni bor házadon vagy panziódon, jelezd felénk igényedet és segítünk megoldást találni.

HABBETU.HU | Érdeklődés

Megtetszett az egyik munkánk? Írd le röviden mi az elképzelésed és hamarosan válaszolunk leveledre.

Kedves neved *:
E-mail cím amire válaszolunk *:
Telefonszám (nem kötelező):
Írd le pár szóban elképzelésedet *:
Csatolj fájlt:
Fájl csatolása:
Csatolj még fájlt ha van:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza