Habbetű, világító felirat, óriás betű

Telefon: 06 20 886 4931 | Sokféle betű, többféle felirat | Email: habbetu@habbetu.hu

Fa reklámtábla alapra ragasztott plasztikus betű és logó készítés

 

Fa reklámtábla alapra ragasztott plasztikus betű és logó készítés

3d betűnket és logónkat nem csak közvetlenül falra vagy homlokzatra helyezhetjük fel. Szolgálhat alapul műanyag reklámtábla és fából készült reklámtábla alapanyag is. Számos háttér alapanyag jöhet még szóba: fém lemez, üveg, pala, vagy egyéb szövet anyagok is.

Kesztölcön jártunk a Kesztölci Borháznál. Itt nem csak bor kóstolásra van lehetőség, hanem meg is szállhatunk egy kimerítő nap után, vagy éppen szálláshelyet foglalhatunk egész hétre. Gyönyörű a környezet, a turisztika pedig fellendülőben van.

A feladatunk az volt, hogy egy meglévő fa reklámtáblára helyezzük fel a Kesztölci Borház logóját és a Kostel Borház logóját. Mivel a fa alaptábla is natúr színekben készült el, a 3d logó és a felirat is fekete színben készült el.

Ezekben a megbízásokban nem csak az az óriási lehetőség hogy egy munkát az ember kivitelez, hanem gyönyörű tájakon jár és emberekkel ismerkedhet meg.

Ha te is szeretnéd logódat megjeleníteni bor házadon vagy panziódon, jelezd felénk igényedet és segítünk megoldást találni.

HABBETU.HU | Érdeklődés

Megtetszett az egyik munkánk? Írja meg röviden mi az elképzelése és hamarosan válaszolunk levelére.

Kedves neve *:
E-mail cím amire válaszolunk *:
Telefonszám (nem kötelező):
Írja le pár szóban elképzelését *:
Csatolj fájlt:
Fájl csatolása:
Csatolj még fájlt ha van:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

vissza