Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Mi kell Önöknek az ajánlat adáshoz?

Lehetőség szerint küldje át részünkre, amit meg szeretne jeleníttetni (felirat szöveg, céges logó, egyéb forma). Írja le mekkora méretben szeretné hogy elkészüljön a felirata vagy logója. Segítség, ha a helyszínről fotót küld, mert ott látható a felület anyaga és méretei. Ha van már kialakult színvilága küldjön RAL kódot vagy írja meg a színek számát.

Óriás betű mögé készítenek mozgatható szerkezetet?

Az általunk gyártott óriás betűket fix és mozgatható mobil tartó szerkezettel készítjük. Bővebb információt az alábbi menüpontban olvashat.

Arany színt szeretnék, azt is készítenek?

Igen. A habbetű feliratokat arany, ezüst, bronz, antik és fényes felülettel is be tudjuk vonni.

BLOKKMEDIA.COM - 3D logó készítés - Budapest, VI. kerület

BLOKKMEDIA.COM - 3D logó készítés - Budapest, VI. kerület
Munka megnevezés:3D logó gyártás
Kivitelezési helyszín:Budapest¸ VI. kerület
Felhelyezési felület:alaptáblára szerelés
Gyártási technika:3D logó vágás

3D logó reklámtáblára szerelve.

Plasztikus feliratkészítésnél érdemes tudni a következőket. Ez kimondhatatlanul muszáj. Mert 1/4-ed mp alatt a lehetséges ügyfél már eldöntötte, hogy a homlokzaton látható információk hasznosak-e vagy sem. Emiatt van nélkülözhetetlen szükség egy gyönyörű betűre. A habbetű az elején egy hatékony láthatósággal felkelti a potenciális vásárló érdeklődését. Mivel felkeltette a potenciális fogyasztó figyelmét, tovább fog olvasni az kiállításán . A Habbetu.hu honlapon lehetőség van azonnali vásárlásra, kapcsolat felvételre e-mailen vagy telefonon keresztül. Az esemény-központú reklámfelirat készítés válik jelentősen hatékonnyá. Minőségi térbeli betű készítés kültéren. Kivitelezés Budapesten. Habbetű, világító: folytatásért kattintson erre a honlapra. Hiszen a fogyasztókat erőteljesen ösztönözni kell. Ilyen módon változik valódi feliratkészítő gépezetté a habbetu.hu oldal. A HABBETU.HU által kivitelezett 3D felirat, ami akkor is designt tükröz, ha a vállalkozó éppen valami egészen más dologgal tölti idejét. Akár utazással is töltheti idejét, mivel a felirata örökösen látható a vásárlóknak. Ide tartozó kérdéskörben számos szakértő leírást olvashat a weboldalunkon.

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!