Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Miből készítik a habbetű feliratokat és a logókat?

Nikecell (XPS) anyagból. Hőállósága -65 C és +80 C hőmérsékletben megtartják eredeti formájukat. Egészséget- és környezetet károsító hatása nincs.

Óriás betű mögé készítenek mozgatható szerkezetet?

Az általunk gyártott óriás betűket fix és mozgatható mobil tartó szerkezettel készítjük. Bővebb információt az alábbi menüpontban olvashat.

Atrium Productions - habbetű készítés, logó kivitelezés - Budapest, VII. kerület

Atrium Productions - habbetű készítés, logó kivitelezés - Budapest, VII. kerület
Munka megnevezés:beltéri 3D logó készítés
Kivitelezési helyszín:Budapest¸ VII. kerület
Felhelyezési felület:beltéri gipszkarton
Gyártási technika:3D logó marás

Folyosóra szerelt 3D logó habbetűből.

Beltéri habbetű készítésnél szem előtt kell tartani a következőket. Ez roppantul nélkülözhetetlen. Ugyanis 1/4-ed másodperc alatt a leendő vásárló döntést hoz, hogy a homlokzaton olvasottak hasznosak-e vagy sem. Ennek következtében van pótolhatatlan szükség egy óriási reklámra. A 3D felirat először egy vonzó láthatósággal felkelti a lehetséges vásárló figyelmét. Miután felkeltette a lehetséges vásárló figyelmét, tovább fog informálódni az üzletében . A Habbetu.hu honlapon lehetőség van instant megrendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A siker-központú 3D logó megjelenítés változik valóban nyereségessé. Minőségi habbetű kivitelezés kültéren. Kivitelezés a fővárosban és környékén. Mivel a fogyasztókat erőteljesen motiválni kell. Ekképpen változik igazi feliratkészítő gépezetté a habbetu.hu weboldal. A HABBETU.HU által készített habbetű felirat, mely akkor is információt tükröz, ha az eladó éppen valami egészen más dologgal tölti idejét. Akár hobbijával is töltheti idejét, mivel a logója szüntelenül látható az elhaladóknak. Ide tartozó témakörben sok kiváló leírást fedezhet fel a honlapunkon. A részleteket a habbetu feliratweboldalán találja.

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!