Habbetű, világító felirat, óriás betű

Email: habbetu@habbetu.hu • Irodák, üzletek, épületek, szabadtéri feliratok kivitelezője • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 49 31

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu email címen és űrlapon keresztül

Elkészült munkáink

Gyakori kérdések

Miből készítik a habbetű feliratokat és a logókat?

Nikecell (XPS) anyagból. Hőállósága -65 C és +80 C hőmérsékletben megtartják eredeti formájukat. Egészséget- és környezetet károsító hatása nincs.

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Mennyi idő alatt készül el a felirat?

Általános feliratoknál 7 munkanapon belül. (20-30 cm magasak, kb. 2-3 nm) Nagyobb feliratok esetében 10-12 munkanapon belül. (80-100 cm, kb. 5-10 nm)

Állateledel Bolt - bejárati habbetű felirat - Budapest, IX. kerület

Állateledel Bolt  - bejárati habbetű felirat - Budapest, IX. kerület
Állateledel Bolt  - bejárati habbetű felirat - Budapest, IX. kerület
Állateledel Bolt  - bejárati habbetű felirat - Budapest, IX. kerület
Munka megnevezés:épület felirat készítés
Kivitelezési helyszín:Budapest¸ IX. kerület
Felhelyezési felület:kültéri homlokzat
Gyártási technika:habbetű felirat vágás

Bejárat fölé szerelt 3D térbeli reklámtábla.

Hab anyagoknál figyelni kell a következőket. Ez roppantul muszáj. Hiszen 1/4-ed mp alatt a leendő ügyfél már eldöntötte, hogy a pulton olvasottak hasznosak-e vagy sem. Ez okból van nélkülözhetetlen szükség egy kiváló reklámra. A habbetű az elején egy vonzó láthatósággal felkelti a lehetséges vevő érdeklődését. Mivelhogy felkeltette a leendő fogyasztó figyelmét, tovább fog informálódni az shopjában . A Habbetu.hu weboldalon lehetőség van instant vásárlásra, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A siker-központú reklámfelirat készítés válik igencsak jövedelmezővé. Nagyméretű habbetű szerelés cégeknek. Kivitelezés Budapesten. Tudjuk a látogatókat erőteljesen ösztönözni kell. Ilyen módon változik hatékony logókészítő gépezetté a habbetu.hu oldal. A HABBETU.HU által készített 3D logó, mely akkor is információt mutat, ha a cégtulajdonos éppen valami egészen mással foglalkozik. habbetu.hu felirat honlapján találhatja a folytatást. Akár nyaralással is töltheti idejét, miközben a felirata szakadatlan látható az elhaladóknak. Ebben a témakörben számtalan szakértő bejegyzést lelhet a weboldalunkon.

Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!