3D HABBETŰ • Világító FELIRAT • ÓRIÁS betű

habbetu@habbetu.hu • 3D habbetűket készítünk és reklám feliratokat gyártunk Budapesten • Telefon: +36 20 886 49 31

Óriás betű szerkezetre szerelve, a debreceni virág karneválra

 

Óriás betű szerkezetre szerelve, a debreceni virág karneválra

Az óriás betűket különböző színekben vagy szín kombinációkban is előállítjuk, melyek később, a helyszínen tovább díszíthetőek különböző arculati díszekkel. A több elemből összeállított nagyméretű feliratok a helyszínen összeszerelhetőek, a rendezvény végeztével szétszerelhető állapotban további fesztiválokon rendezvényeken felhasználható.

Az óriás betűket elő rendelésre gyártjuk le, a kívánt méretben. Méretüket, ide értve a vastagságot is, a kívánt hatás érdekében a legcélravezetőbb módon szoktuk kiajánlani. Egy pár órás fotózáshoz más anyag felhasználásra kerül sor, mint egy fix nem mozdítható település felirathoz.

Figyelembe kell venni a teherbírást és a csapadék állóságot is. Vannak anyagok, amiből az óriás betű készül, ami napokat vagy heteket bír ki közvetlen kültéri időjárás hatása alatt és vannak erősebb megmunkálási folyamatok ahol éveket, évtizedeket is elvisel kültéren.

Az anyagválasztásban tanácsot adunk, hogy a legmegfelelőbb terméket kapja kézhez.

HABBETU.HU-Óriás betű-Árajánlat kérés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet árajánlatot szolgáltatásainkról. Küldje be űrlapunkat és kollégánk pár órán belül felkeresi Önt. Az ajánlatokat beérkezési sorrendben adjuk ki. Köszönjük türelmét és megértését.

Hogyan szólíthatunk? *:
Email címe (amire válaszolunk) *:
Telefonszám (kitöltése nem kötelező):
Óriás betű magasság (centiméterben kérjük megadni) *:
Óriás betű vastagság *:
Település név (ahova szállítani kell) *:
Egyéb leírás:
Fájl csatolása:
Kép 2:
Kép 3:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza