3D HABBETŰ • Világító FELIRAT • ÓRIÁS betű

habbetu@habbetu.hu • 3D habbetűket készítünk és reklám feliratokat gyártunk Budapesten • Telefon: +36 20 886 49 31

Miben segíthetünk?

HABBETU.HU

Telefonos információ: 

+36 20 886 4931

Árajánlatkérés e-mailen: 

habbetu@habbetu.hu és űrlapon keresztül

Legújabb munkáink

Habbetű logó, információs tábla kivitelezés a Kostel Panziónál

Homlokzatra szerelt Kostel étterem habbetű logó, …

Kültéri habbetű felirat és hamburger logó készítés Szigetszentmiklóson

Látványosan feldobhatjuk üzletünket, ha a 3D-s …

Alumínium óriás dobozbetű készítés Kiskőrös település részére

Óriásbetűt sokféle képen készítünk, az egyik …

Gyakori kérdések

Én is fel tudom helyezni a habbetű feliratot?

Igen. Az elkészült habbetű felirat, vagy más anyagból készült felirat mellé, kérésre és díj ellenében sablont biztosítunk, ami megkönnyíti a felirat felhelyezést.

Nyíregyházán lakom, hogy jut ide el a habbetű?

A kis méretű habbetűket postai úton juttatjuk el a Megrendelőinkhez, abban az esetben ha nem kér helyszíni felhelyezést. A nagyobb méretű feliratok esetében cégen belüli futár szolgálattal juttatjuk el, ebben az esetben Nyíregyházára.

Milyen színben tudják elkészíteni a feliratomat?

A habbetű feliratok színezését a RAL színskálában található kódok (számok) alapján festjük. Kérjük RAL kódot küldjön a megfelelő szín megjelenéséhez.

Lakberendezés 3D-ben. A képeket lecsererélik a térből kiálló designok

 

Lakberendezés 3D-ben. A képeket lecsererélik a térből kiálló designok

Egyik kivitelezésünk során, pont azon gondolkoztunk, hogy a belső terekben felhelyezett 3d-s designok, mennyire feldobják a tér arculatát. Annyira fedi az üres falakat a felrakott habbetűből készült logó, hogy kiegészítő tárgyként nem tűr maga mellett senkit.

Helyszíni kivitelezés során, nagyon sok esetben, már előre berendezett arculati színvilággal fogadnak minket. Az Arkconsulting irodájában is ez fogadott minket.

A tárgyalóba felhelyezett, térből kiálló 3d logó olyan szinten passzol a belső designhoz, mintha egybe került volna berendezésre a bútorokkal. De még a prospektus, a névjegykártya és egyéb céges arculati reklámtárgyak is fenomenálisan illenek a logóhoz.

Az üveg váza, a benne lévő növénnyel is jó látványt nyújt, kicsit belenyúl a természetes növényi világba. Felfelé törekvő levelecskéi, kissé megtörik az asztal és a 3d logó közti üres területet.

A beltereken elhelyezett dísztárgyakat, irodai bútorokat későbbiekben is hozzá igazíthatjuk a már felhelyezett habbetű feliratokhoz, ha változtatni szeretnénk az elrendezésen.

vissza