Világító betű, Habbetű, 3D betű, reklámfelirat készítés

habbetu@habbetu.hu • Budapesten 3D logókat készítünk és különleges reklámfeliratokat gyártunk, hogy a legjobbat kapd • TEL: +36 20 886 49 31

Épület felirat és építmény feliratozás

Időtálló kiemelkedő épület felirat

A kültéri és kiugró habbetű, megfelelő alapanyag kezelés során, rendkívül jól mutat épületek díszeként, információs homlokzati reklámként.

Az épületre felhelyezendő, egyedi kültéri habbetűk bevonása vizes bázisú festékkel történik, ezután a bevonás után adhatunk neki nitro alapanyagú bevonást is (pl; sárgaréz, bronz, arany, ezüst, alumínium színt). A kültéri habbetű felirat festéséhez (szín bevonás) kérjük RAL színkódot adjon meg.

Ha nem rendelkezik pontos RAL kóddal, akkor pantone, rgb, cmyk színkonvertálással a legközelebbi RAL színt keverjük ki. A végeredményről természetesen értesítjük Ügyfeleinket.

Nagyon jó alapanyag a habbetű épületre

A kültérre kerülő habbetű felirat vagy habbetű logónak, megfelelő alapanyag a kemény összetételű lábazati nikecell, de nem minden kültéri felirat készíthető habanyagból. Az olyan helyeken ahol sérülékeny lehet, többen hozzáférhetnek (persze itt nem az irodában vagy iskolában dolgozókra gondolunk), keményebb anyagot ajánlunk. Ez lehet tömör műanyag vagy alumínium is.

Homlokzati betű habbetűből

Az épületreklám feliratokat szinte bármilyen homlokzati felületre lehet rögzíteni. Ez lehet durva felület, szemcsés, vagy éppen tükör sima hordozó felület is.

Megfelelő rögzítés esetén rendkívül ellenálló és jól viseli a kültéri viszontagságokat, (eső, hó, fagy, csapadék, napsugárzás). A habbetű rögzítés módja ragasztás és csavarozás is lehet.

 

Habbetű épület felirat képek

 

Habbetű épület felirat ajánlat kérés

Reklámfelirat -ÁRAJÁNLAT- Habbetű készítés

Űrlapunk segítségével könnyen kérhet árajánlatot szolgáltatásainkról. Töltse ki és küldje be hozzánk.

Kedves neve *:
E-mail címe (amire válaszolunk) *:
Telefonszám (nem kötelező):
Milyen reklám kivitelezésre szeretne ajánlatot kapni?:
Hova kerülne a reklámfelirat?:

Mekkora hely áll rendelkezésre a feliratnak vagy logónak?:
Település név (ahova a felhelyezést szeretné):
Bővebb leírás (írja le pár szóban az elképzelését):
Melléklet csatolása (itt küldheti el részünkre logóját vagy amit megszeretne jeleníttetni):
Kép 2:
Kép 3:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!