Világító betű, Habbetű, 3D betű, reklámfelirat készítés

habbetu@habbetu.hu • Budapesten 3D logókat készítünk és különleges reklámfeliratokat gyártunk, hogy a legjobbat kapd • TEL: +36 20 886 49 31

Színátmenetes 3d cég logó készítés nyomtatóba töltve

 

Színátmenetes 3d cég logó készítés nyomtatóba töltve

A színátmenet készítése odafigyelést igényel és nagy technikai munkát. A leadott anyagnak ugyanúgy kell kinéznie, mint a céges arculati színvilágnak névjegykártyán vagy prospektuson. A reklámanyagokon nagyítottunk kicsit és elkészítettük 3d-be.

A grafikai megoldások között egyre elterjedtebb a színátmenetes logó készítés. Nem is csoda, hiszen a mai korszerű technikákkal már elő lehet állítani a logókon a színátmenetet úgy, hogy az élethű szerű hatást keltsen és fokozatosan, precíz átmenettel váltakozzanak a színek.

Az IMG SOLUTION logója is így készült el 3d-ben beltérre. Az iroda bővítés során egy nagy tágas térbe került felhelyezésre a habbetűből készült cég logó. Mivel elég nagy ablakok vannak és csak úgy ömlik be a fény, a logó nagyon szépen érvényesül a világos tágas irodában.

A beltéren felszerelt térbeli logókat általában szem magasságban érdemes felhelyeztetni, mert a térben a szem hamarabb érzékeli a pásztázás során.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!